Global Student Entrepreneur Awards - Magyarország

Légy részese a világ legnagyobb hallgatói vállalkozások számára megrendezett versenyének, tanulj és fejlődj, miközben életre szóló baráti és szakmai kapcsolatokat építhetsz.

A Global Student Entrepreneur Awards egy több mint 50 országban meghirdetett, évente megrendezésre kerülő, hallgatók számára kiírt verseny, ahol a vállalkozásokat építő fiatalok megmutathatják magukat és vállalkozói rátermettségüket országos és nemzetközi színtéren egyaránt. A Junior Vállalkozások Szövetsége és a Startup Grind hazai szervezete állt össze annak érdekében, hogy egy országos hálózatba kapcsolja azokat a fiatalokat, akik már aktívan részt vesznek egy vállalkozásban, vagy maguk indítottak egy vállalkozást. A magyarországi forduló február közepén kerül megrendezésre, ahol kiválasztásra kerül a hazai bajnok, aki jövőre Magyarországot képviselheti a rangos nemzetközi megmérettetésben.

Miért érdemes jelentkezned?

A versenyre jelentkező hallgatók számára egy remek lehetőség, hogy visszajelzést kapjanak vállalkozásukkal kapcsolatban, értékes szakmai kapcsolatokkal gazdagodjanak, valamint igénybe vehetik partnereink szolgáltatásait, úgymint tanácsadás, szakmai workshopok és digitális szolgáltatások. A versenyt olyan neves és elismert globális támogatók segítik, mint az EO, vagy a világ legnagyobb vállalkozói és startup közösségeket építő brandje, a Startup Grind, illetve hazai partnereink a Számlázz.hu, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, a Grow with Google és a Drukka.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Várjuk azokat a fiatal vállalkozókat, akik jelenleg is tanulmányokat folytatnak, és emelett vállalkoznak. A versenyben nem vállalkozói ötleteket keresünk, hanem már aktív vállalkozókat, vagy előrehaladott fázisban lévő projekteket, akik már együttdolgoznak partnerekkel, megrendelőkkel. A részletes kritériumokért látogass el a hivatalos oldalra, a verseny hazai fordulójára a regisztrációdat itt tudod elkezdeni.

Várjuk jelentkezésedet a versenyre, és amennyiben bármilyen kérdésed lenne az elődöntővel, vagy a Junior Vállalkozások Szövetségével kapcsolatosan vedd fel velünk a kapcsolatot. Építsük együtt Magyarország Hallgatói Vállalkozásainak Közösségét.

RÓLUNK

A Junior Vállalkozások Szövetsége a hallgatói vállalkozások támogatójaként, azon dolgozik, hogy partnereivel együtt megismertesse és elérhetővé tegye a fiatalok számára azokat a kezdeményezéseket, lehetőségeket, amivel ötleteiket megvalósíthatják, illetve vállalkozásukat tovább fejleszthetik.

Az Entrepreneurs' Organization (EO) szervezetével és hazai partnereinkkel karöltve most azon dolgozunk, hogy a felsőoktatási intézmények, illetve a hallgatók országszerte megismerjék a Junior Vállalkozások kezdeményezést, illetve hogy minél többen jelentkezzenek a Global Student Entrepreneur Awards hazai fordulójára.

Junior Vállalkozások Szövetségével és Partnereinkkel együtt workshopok, programok és együttműködések útján kívánjuk szélesebb körben megismertetni az egyetemek, főiskolák oktatóival és hallgatóival, illetve a fiatalabb korosztállyal a vállalkozói szemléletet, és az ebben rejlő lehetőségeket.


PARTNEREINK